Valamikor egy ismerősömmel beszélgettünk, hogy vajon mi a titka annak, hogy egyes emberek sikeresek, mások pedig hiába dolgoznak éjjel nappal mégsem tudnak egyről a kettőre jutni. Sok tényezőt sorakoztattunk fel amelyekből most csak egyről írnék. Én is mint mindenki vásárolunk mindenféle eszközöket és tárgyakat azért, hogy a munkánkat el tudjuk végezni. Mégis miért van az, hogy egyes szakemberek fejlődnek, mások pedig csak vegetálnak bagy elbuknak?

Jön az új év és a fogadalmak ideje. Mindenki nagy reményekkel vág neki az új évnek. Nincs ez másként velem sem. A vállalkozásom az előre meghatározott módon változik és növekszik, de még messze a vége. 2018-as év számomra is az új lehetőségek éve lesz. Két új szolgáltatás bevezetése előtt állok amivel még teljesebbé válik a szolgáltatási portfólió és még jobb szolgáltatást tudok nyújtani a meglévő és leendő ügyfeleimnek.

Tartsd nyitva a szemed, mert hamarosan indul az első új szolgáltatás és meglepetés!

Szinte naponta szembesülök azzal, ahogyan a fiatalok és nagyon sokszor a felnőttek is mennyire felelőtlenül bánnak a saját személyes adataikkal és mennyire nincsenek tisztában a magánszféra fogalmával. Legalábbis a digitális világban. Amíg kétszer meggondolják, hogy kit engednek belépni a házukba, addig szinte kontrolálatlanul tárják a nyilvánosság elé a legbelsőbb magánéletüket is az interneten.

Bármilyen munkahelye is van az embernek ott csapatban kell dolgozni. Ez igaz a freelancer életmódra is. Ebben az esetben a csapat a megrendelőből és annak megbízottjaiból áll. Aki nem képes csapatban dolgozni az nem is tud freelancer lenni, mert nem fogja tudni kielégíteni a megrendelője igényeit.
Csapatvezetés terén is otthon kell lennie a freelancernek, hiszen sok esetben nem egy rutin vagy "nem szeretem" feladat elvégzésére alkalmaznak freelancert, hanem arra, hogy a megrendelő kiszervezze egy projektjének a vezetését.

A minap megkérdezték tőlem, hogy hogyan lehetne csökkenteni az IT hibajegyek számát. Ha csak két dolgot mondhatnék, akkor mi lenne az a két dolog amivel el lehetne érni egy csökkenő tendenciát? Érdekes kérdés amire szerintem minden IT support területen dolgozó ember kíváncsi.

2016. decemberében nagy öröm ért. Felhívtak az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft.-től, hogy a vállalkozásom sikeresen auditálva lett és mivel sehol sem találtak rólam negatív véleményt, ezért kiérdemeltem a Megbízható cég 2016 tanusítványt. 15 percig beszéltek - hozzáteszem elég meggyőzően - és csak utána mondták, hogy semmi sincs ingyen, ezért fizessek nagyjából 12000 forintot amikor utánvétes csomagként kézhez veszem a tanusítványt.

A weboldalunk sütiket használ. A weboldal használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
További információ