Mottó: Nincs 100%-ig biztonságos rendszer és nincs 100%-os védelem!

Elkészült a honlapod, ami egy újabb mérföldkő a vállalkozás életében. Kinyílt a kapu a nagyvilágra. Sajnos ezen a kapun olyanok is be szeretnének jönni akiket ártó szándék vezérel.

Egy honlapot több ezer féle módon lehet támadni, amit napi szinten meg is tesznek. Ez alól a Te honlapod sem kivétel.

Ha szeretnéd biztonságban tudni a honlapodat és az adataidat, akkor az első lépés, hogy felmérd a kockázatokat. Egy honlap potenciális támadási felület amit garantáltan ki is használnak.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy a külföldi emberek is olvashassák a weboldaladat, akkor mindenképpen szükség van idegen nyelvű tartalom feltöltésére is. Erre több lehetőség is van. Ha a feltölteni kíván idegen nyelvű tartalmat Te adod, akkor 10000 Ft-ba kerül a honlap többnyelvűvé tétele. De ránk is bízhatod a magyar nyelvű tartalom fordítását. Ebben az esetben a fordítandó tartalom mennyisége határozza meg az árat. Erre a mennyiség ismeretében egyedi ajánlatot adunk. A tőlünk rendelhető nyelvek: angol, német, olasz, francia. A fordítást megbízás alapján az adott nyelvet aktívan tanító tanárok végzik.

Mit sem ér az új weblapért kifizetett pénz ha nem tudod mennyien látogatják meg. Új szolgáltatásunk keretében egy professzionális látogatottságmérő portált adunk a honlap mellé amin figyelemmel tudod követni, hogy ki, mikor és mit nézett meg a weboldalon. Látni fogod, hogy mi érdekli az embereket. Mindezeket figyelembe véve tovább tudod fejleszteni a tartalmat, hogy még vonzóbb legyen a honlapod.

Amennyiben a honlap adminisztrációját saját kezedbe szeretnéd venni, akkor abban is segítünk. Egy oktatás keretében megkapod az összes szükséges információt ami ahhoz kell, hogy karban tudd tartani a honlapod.

100% garancia

A Rendszeres karbantartás csomag igénylése esetén az általunk végzett munkára 100% technikai garanciát vállalunk. Bármilyen felmerűlő technikai problémát elhárítunk és megtesszük a szükséges intézkedéseket, hogy lehetőleg mégegyszer ne forduljon elő. Havi rendszerességgel készítünk mentést a honlapról, melyet 6 hónapig megőrzünk. Rendszer vagy bármilyen más hiba esetén a honlapot visszaállítjuk a legutolsó mentett állapotra.

A védelem második bástyája a rendszeres biztonsági mentés. Mentés nélkül minden adata elveszhet egy szerver meghibásodás, betörés vagy egyszerű figyelmetlenség következtében. Védd adataidat, ne bízz a szerencsében. Joomla 3.x verzióhoz rendelhető.

Tűzfal

Ahhoz, hogy a honlapod biztonságban legyen az internetes kalózok ellen mindenképpen szükséged van védelemre. A védelem első bástyája egy megfelelően telepített és beállított tűzfal. Csekély ár azért, hogy a honlapod és a rajta tárolt adatok biztonságban legyenek. Joomla 3.x verzióhoz rendelhető.

A weboldalunk sütiket használ. A weboldal használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
További információ