Ügyfélvélemény megtekintése

Andárssal, mint az egyik visszatérő ügyfelemmel már többször dolgoztunk együtt. Most is egyetlen egy határozott kérése volt. Legyen igényes és könnyen használható a Kis Csuki étterem és pizzéria honlapja.
Ez a honlap nem a megszokott Joomla alapú weboldal. Több nagyon jó modul létezik a Joomlához amivel meg lehet valósítani valami hasonlót, de az tényleg csak hasonló lett volna. 3 hét alatt teljesen a nulláról, egyedi programozással készült el az új honlap mivel a kért funkcionalitás is egyedi volt. Az egyedi programozás révén maximális szabadsággal tudam használni a HTML5, CSS3, Bootstrap és jQuery adta előnyöket.

Gyors és határozott munka volt. Ervin, a cégvezető határozott elképzeléssel keresett meg, mégpedig azzal, hogy egy egyszerű és átláható honlapot szeretne. Több verzió is a kukában landolt mire egy álmatlan éjszaka után megszületett az ötlet, amit tettek követtek. Ezután már gyorsan történtek az események. Az ER-BAG Team weboldal elkészülte után Ervin rövid időn belül ellenőrizte a munkát és megtette a módosítási javaslatait. A módosítások elkészülte után már aktiváltuk is az új honlapot. Öröm volt olyan ügyféllel dolgozni, aki gyors és határozott.

Ügyfélvélemény megtekintése

Tamással, a Pesty Party Showband vezetőjével ez már nem az első közös munkánk. A pár évvel korábban készült honlapjuk felett elszállt az idő ezért egy új dizájnt kért tőlem. Nagyon határozott elképzelései voltak. Sok-sok órát töltöttünk közösen a számítógép előtt ülve, mire megszületett az új honlap. Érvek és ellenérvek ütköztek meg egymással a felmerült ötletekkel kapcsolatban, de mindvégig egy igazán jó párbeszéd zajlott köztünk. Ez a munka tipikus példája volt annak, amikor mind az ügyfél, mind a kivitelező tanul valamit a másiktól. Köszönöm.

Ügyfélvélemény megtekintése

Egy nagyon régi és már nem támogatott Joomla verzióval üzemelő honlap javításával kerestek meg. Régi verzióról való migrálás sosem egyszerű feladat ahol a munka során sok minden félrecsúszhat, amit adatvesztéssel járhat. Az első megbeszélés alkalmával csak nagyon alap ötletek voltak. Éppen ezért a munka során szabadkezet kaptam a dizájn létrehozására, ahol 1-2 formai kötöttséget kellett csak figyelembe venni, de azok is rugalmasan változhattak bizonyos határok között. Kisgyerekes apaként Jó volt részt venni egy olyan honlap létrehozásában ami a gyerekekről és az ő fejlesztésükről szól.

A természet, a kirándulás nagyon közel áll hozzám és a családomhoz. Szeretjük és nagyon sokszor előnyben részesítjük a takaros vendégházakat, mint amilyen a Boglárka vendégház is. Éppen ezért volt öröm elkészíteni ezt a weboldalt immáron másodszor, ugyanis pár évvel korábban az első verzió létrehozását is rám bízták. Teljesen szabadkezet kaptam aminek az eredménye egy egyoldalas dizájn lett. Niki és Lajos, a tulajdonosok és üzemeltetők azóta is örömmel fogadják az új honlapon keresztül érkezett foglalásokat.

Mira már régi ismerősként keresett meg, ugyanis a Pesty Party Showband oszlopos tagja. Tamással a férjével már korábbról volt közös munkánk. Mira egy mozgalmas és színes honlapot szeretett volna az új vállalkozásánk, ami úgy gondolom sikerült is. A dizájn készítésekor lépésről lépésre haladtunk. Minden új részlet elkészültét megbeszéltük, aminek az eredménye egy olyan honlap amivel teljesen elégedett az ügyfél.

A weboldalunk sütiket használ. A weboldal használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
További információ