Szeretnél egy weboldalt?

Mindenkinek, de főleg cégeknek kell egy bemutatkozó honlap.

Válogatás az elkészült honlapokból

Kis Csuki Kft.

www.kiscsuki.hu
Andárssal, mint az egyik visszatérő ügyfelemmel már többször dolgoztunk együtt. Most is egyetlen egy határozott kérése volt. Legyen igényes és könnyen használható a Kis Csuki étterem és pizzéria honlapja.
Ez a honlap nem a megszokott Joomla alapú weboldal. Több nagyon jó modul létezik a Joomlához amivel meg lehet valósítani valami hasonlót, de az tényleg csak hasonló lett volna. 3 hét alatt teljesen a nulláról, egyedi programozással készült el az új honlap mivel a kért funkcionalitás is egyedi volt. Az egyedi programozás révén maximális szabadsággal tudam használni a HTML5, CSS3, Bootstrap és jQuery adta előnyöket.

ER-BAG Team Kft.

www.erbagkemeny.hu
Gyors és határozott munka volt. Ervin, a cégvezető határozott elképzeléssel keresett meg, mégpedig azzal, hogy egy egyszerű és átláható honlapot szeretne. Több verzió is a kukában landolt mire egy álmatlan éjszaka után megszületett az ötlet, amit tettek követtek. Ezután már gyorsan történtek az események. Az ER-BAG Team weboldal elkészülte után Ervin rövid időn belül ellenőrizte a munkát és megtette a módosítási javaslatait. A módosítások elkészülte után már aktiváltuk is az új honlapot. Öröm volt olyan ügyféllel dolgozni, aki gyors és határozott.

Pesty Party Showband

www.pestyparty.hu
Tamással, a Pesty Party Showband vezetőjével ez már nem az első közös munkánk. A pár évvel korábban készült honlapjuk felett elszállt az idő ezért egy új dizájnt kért tőlem. Nagyon határozott elképzelései voltak. Sok-sok órát töltöttünk közösen a számítógép előtt ülve, mire megszületett az új honlap. Érvek és ellenérvek ütköztek meg egymással a felmerült ötletekkel kapcsolatban, de mindvégig egy igazán jó párbeszéd zajlott köztünk. Ez a munka tipikus példája volt annak, amikor mind az ügyfél, mind a kivitelező tanul valamit a másiktól. Köszönöm.

ELTE Gyakorló óvoda

specovoda.elte.hu
Egy nagyon régi és már nem támogatott Joomla verzióval üzemelő honlap javításával kerestek meg. Régi verzióról való migrálás sosem egyszerű feladat ahol a munka során sok minden félrecsúszhat, amit adatvesztéssel járhat. Az első megbeszélés alkalmával csak nagyon alap ötletek voltak. Éppen ezért a munka során szabadkezet kaptam a dizájn létrehozására, ahol 1-2 formai kötöttséget kellett csak figyelembe venni, de azok is rugalmasan változhattak bizonyos határok között. Kisgyerekes apaként Jó volt részt venni egy olyan honlap létrehozásában ami a gyerekekről és az ő fejlesztésükről szól.

Boglárka vendégház

www.boglarkavendeghaz.hu
A természet, a kirándulás nagyon közel áll hozzám és a családomhoz. Szeretjük és nagyon sokszor előnyben részesítjük a takaros vendégházakat, mint amilyen a Boglárka vendégház is. Éppen ezért volt öröm elkészíteni ezt a weboldalt immáron másodszor, ugyanis pár évvel korábban az első verzió létrehozását is rám bízták. Teljesen szabadkezet kaptam aminek az eredménye egy egyoldalas dizájn lett. Niki és Lajos, a tulajdonosok és üzemeltetők azóta is örömmel fogadják az új honlapon keresztül érkezett foglalásokat.

One Step Artist Agency

www.artistagency.hu
Mira már régi ismerősként keresett meg, ugyanis a Pesty Party Showband oszlopos tagja. Tamással a férjével már korábbról volt közös munkánk. Mira egy mozgalmas és színes honlapot szeretett volna az új vállalkozásánk, ami úgy gondolom sikerült is. A dizájn készítésekor lépésről lépésre haladtunk. Minden új részlet elkészültét megbeszéltük, aminek az eredménye egy olyan honlap amivel teljesen elégedett az ügyfél.

Galgahévíz Község

www.galgaheviz.hu

Prema masszázs szalon

www.orsimasszazs.hu