fbpx

2019-ben csökkennek a tárhely árak

Írta |2019-01-17T14:49:31+01:002018. december 14.|Kategória: Blog, Vállalkozói világ|

Utoljára frissítve:

Olvasási idő: 1 perc

A 2018-as év a fejlődés éve volt minden tekintetben. Fejlesztettem a szolgáltatási portfóliómat, aminek az egyik eleme, hogy szupergyors SSD tárhelyet biztosítok Nginx webkiszolgálóval. Teljesen leváltottam a HDD alapú tárhelyeket.

Ezzel a jelentős fejlesztéssel a weboldalak akár 10-szer gyorsabban működnek, lehetőséget adva a nagy forgalmú weboldalaknak, hogy költséghatékony tárhelyen lakjanak.

A 2019-es év a további fejlődés éve lesz.

A rengeteg, háttérben futó fejlesztések eredményeként a megszokott magas minőséget az eddigieknél kedvezőbb áron fogom tudni biztosítani. Valamikor 2019 januárban véglegessé válnak a fejlesztések és az árkalkulációk befejeződnek.

Árcsökkenés

2019. február 1-től csökkenni fognak az SSD+Nginx tárhelyek árai. A csökkenés pontos mértéke legyen meglepetés, de annyit ígérhetek, hogy érezhető lesz.

Miért változnak a tárhely árak?2018-12-14T16:42:55+01:00

Utoljára frissítve:

Rengeteg fejlesztést hajtottam végre az elmúlt évben. Ezek egy része műszaki/technikai jellegű volt, más részük adminisztrációs és folyamatbeli fejlesztés. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél kedvezőbb üzemeltetési költségekkel tudok dolgozni. Nektek, az ügyfeleimnek ez a kedvező üzemeltetés a tárhelyek alacsonyabb árában fog megnyilvánulni.

Az árcsökkenés csak az új rendelésekre vonatkozik majd?2018-12-14T16:32:35+01:00

Utoljára frissítve:

Nem, az árak változása az eddigi megrendeléseket is érintik. Mégpedig felmenő rendszerben.

Ez azt jelenti, hogy a meglévő tárhely előfizetések következő esedékes díját a csökkentett áron fogom kiszámlázni.

Mi történt a régi, HDD alapú tárhelyekkel?2018-12-14T16:47:02+01:00

Utoljára frissítve:

A régi, HDD alapú tárhelyek köszönik szépen, jól vannak. Azok továbbra is változatlan feltételekkel fognak üzemelni, tehát az árai nem változnak. Azon az áron fogod kapni, mint amikor előfizettél rá.

Átvihetem a régi tárhelyemet az új, SSD tárhelyre?2018-12-14T16:54:22+01:00

Utoljára frissítve:

Természetesen van lehetőség arra, hogy a régi HDD tárhelyeket migráljuk az új és gyors SSD szerverre. Ezt kérheted egy emailben.

A tárhely migráció díja 13400 Ft. Ez az ár tartalmazza a tárhely, a domain név, a weboldal, email címek és emailek migrálását az új szerverre. Amennyiben több domain és weboldal is van a tárhelyen, akkor azok is átkerülnek az új szerverre.

A szerzőről:

Az emúlt közel 20 évben elsősorban nemzetközi cégeknél dolgoztam IT mérnök majd szolgáltatásvezetőként, ahol Európa szerte közel 4000 fő számára biztosítottunk professzionális IT támogatást. Azt láttam, hogy a mikro és kis cégeknek nincs lehetőségük professzionális IT támogatást igénybe venni, ezért hoztam létre a saját cégemet. Elsősorban egyéni vállalkozóknak, mikro és kisvállalatoknak biztosítok rendszergazda szolgáltatást, weboldal készítést valamint domain és tárhely szolgáltatást.

Ingyen domain név!

Ingyen domain nevet kapsz ha rendelsz egy tárhelyet.
Hozd át a weboldaladat.
Ingyen domain nevet szeretnék!
Weboldal költöztetés díja 4500 Ft.
close-link
Kedves Látogató! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A fenntartás érdekében reklámokat jelenítünk meg a Google AdSense rendszere segítségével. A most megadott beállításokat 5 napig tároljuk, tehát 5 nap után újra el kell fogadnod. Beállítások Elfogadom

Forgalom figyelés

A valódi ok, hogy szeretném tudni, hogy mennyien látogatják az oldalamat és egyéb statisztikai adatokat. A Google Analytics, a Facebook pixel szolgáltatásokat használom. Használom még a Matomo (régebben Piwik) analitika szoftvert is, ami a weboldallal azonos szerveren fut, tehát az ide továbbított adatok nem kerülnek harmadik félhez és az adatok teljes mértékbe anonimizálva vannak. A látogató nem követhető vissza.

Beépülés

A cikkekben néha videók jelenhetnek meg a Youtuberól, ami kiegészíti a cikk tartalmát. Továbbá néhol térképet jelenítek meg vagy a Facebook-ról linkelek be tartalmat.