window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-97642629-1');
Kezdőoldal / Blog / Vállalkozói világ / 2019-ben csökkennek a tárhely árak

2019-ben csökkennek a tárhely árak

Írta |2019-01-17T14:49:31+00:002018. december 14.|Kategória: Blog, Vállalkozói világ|

Utoljára frissítve:

Olvasási idő: 1 perc

A 2018-as év a fejlődés éve volt minden tekintetben. Fejlesztettem a szolgáltatási portfóliómat, aminek az egyik eleme, hogy szupergyors SSD tárhelyet biztosítok Nginx webkiszolgálóval. Teljesen leváltottam a HDD alapú tárhelyeket.

Ezzel a jelentős fejlesztéssel a weboldalak akár 10-szer gyorsabban működnek, lehetőséget adva a nagy forgalmú weboldalaknak, hogy költséghatékony tárhelyen lakjanak.

A 2019-es év a további fejlődés éve lesz.

A rengeteg, háttérben futó fejlesztések eredményeként a megszokott magas minőséget az eddigieknél kedvezőbb áron fogom tudni biztosítani. Valamikor 2019 januárban véglegessé válnak a fejlesztések és az árkalkulációk befejeződnek.

Árcsökkenés

2019. február 1-től csökkenni fognak az SSD+Nginx tárhelyek árai. A csökkenés pontos mértéke legyen meglepetés, de annyit ígérhetek, hogy érezhető lesz.

Miért változnak a tárhely árak?2018-12-14T16:42:55+00:00

Utoljára frissítve:

Rengeteg fejlesztést hajtottam végre az elmúlt évben. Ezek egy része műszaki/technikai jellegű volt, más részük adminisztrációs és folyamatbeli fejlesztés. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél kedvezőbb üzemeltetési költségekkel tudok dolgozni. Nektek, az ügyfeleimnek ez a kedvező üzemeltetés a tárhelyek alacsonyabb árában fog megnyilvánulni.

Az árcsökkenés csak az új rendelésekre vonatkozik majd?2018-12-14T16:32:35+00:00

Utoljára frissítve:

Nem, az árak változása az eddigi megrendeléseket is érintik. Mégpedig felmenő rendszerben.

Ez azt jelenti, hogy a meglévő tárhely előfizetések következő esedékes díját a csökkentett áron fogom kiszámlázni.

Mi történt a régi, HDD alapú tárhelyekkel?2018-12-14T16:47:02+00:00

Utoljára frissítve:

A régi, HDD alapú tárhelyek köszönik szépen, jól vannak. Azok továbbra is változatlan feltételekkel fognak üzemelni, tehát az árai nem változnak. Azon az áron fogod kapni, mint amikor előfizettél rá.

Átvihetem a régi tárhelyemet az új, SSD tárhelyre?2018-12-14T16:54:22+00:00

Utoljára frissítve:

Természetesen van lehetőség arra, hogy a régi HDD tárhelyeket migráljuk az új és gyors SSD szerverre. Ezt kérheted egy emailben.

A tárhely migráció díja 13400 Ft. Ez az ár tartalmazza a tárhely, a domain név, a weboldal, email címek és emailek migrálását az új szerverre. Amennyiben több domain és weboldal is van a tárhelyen, akkor azok is átkerülnek az új szerverre.

A szerzőről:

Az emúlt közel 20 évben elsősorban nemzetközi cégeknél dolgoztam IT mérnök majd szolgáltatásvezetőként, ahol Európa szerte közel 4000 fő számára biztosítottunk professzionális IT támogatást. Azt láttam, hogy a mikro és kis cégeknek nincs lehetőségük professzionális IT támogatást igénybe venni, ezért hoztam létre a saját cégemet. Elsősorban egyéni vállalkozóknak, mikro és kisvállalatoknak biztosítok rendszergazda szolgáltatást, weboldal készítést valamint domain és tárhely szolgáltatást.

Tetszett a cikk?

Oszd meg a barátaiddal
close-link

Ingyen domain név!

Ingyen domain nevet kapsz ha rendelsz egy tárhelyet.
Hozd át a weboldaladat.
Ingyen domain nevet szeretnék!
Weboldal költöztetés díja 4500 Ft.
close-link
Click Me
Kedves Látogató! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A most megadott beállításokat 5 napig tároljuk, tehát 5 nap után újra el kell fogadnod. Beállítások Elfogadom

Forgalom figyelés

A valódi ok, hogy szeretném tudni, hogy mennyien látogatják az oldalamat és egyéb statisztikai adatokat. A Google Analytics, a Facebook pixel szolgáltatásokat használom. Használom még a Matomo (régebben Piwik) analitika szoftvert is, ami a weboldallal azonos szerveren fut, tehát az ide továbbított adatok nem kerülnek harmadik félhez és az adatok teljes mértékbe anonimizálva vannak. A látogató nem követhető vissza.

Beépülés

A cikkekben néha videók jelenhetnek meg a Youtuberól, ami kiegészíti a cikk tartalmát. Továbbá néhol térképet jelenítek meg vagy a Facebook-ról linkelek be tartalmat.